Menu
Your Cart

Blog

24 Tem E-Ticaret Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Rehber
Kaya Eda Nur 0 29
E-ticaret nedir?Elektronik ticaretin kısaltması olan e-ticaret, mal ve hizmetlerin internet üzerinden alınıp satılmasını ifade eder. E-ticaret, fiziks..
20 Tem Pazarlamanın 4P’si – Ürün
360 Dijital RekClick 0 20
PAZARLAMANIN 4P’Sİ – ÜRÜN Pazarlamanın 4P’si pazarlamayla ilgili olan herkesin aşina olduğu bir kavram. Pazarlamanın babası kabul edilen Philip Kotler..
15 Tem Pazarlama Karmasında Fiyatın Yeri ve Önemi
360 Dijital RekClick 0 29
Pazarlama Karmasında Fiyatın Yeri ve Önemi Fiyat Nedir? Fiyat, tüketicilerin bir ürün ya da hizmeti satın almak için ödedikleri değerdir. Arap..
10 Tem Pazarlama Karması Elemanları (4P) - Dağıtım
360 Dijital RekClick 0 72
Pazarlama Karması Elemanları (4P) - Dağıtım Medyada Duyduğumuz Aracılar Kim? Kabzımallar Pazarlamacılar Perakendeciler..
05 Tem Pazarlama
360 Dijital RekClick 0 40
Pazarlama Değiş - Tokuş ya da Diğer Adıyla Mübadele Pazarlamanın merkezinde bulunan kavram değiş - tokuş, alış - veriş, değişim ya da exchange söz kon..
20 Haz Tutundurma
360 Dijital RekClick 0 36
TutundurmaTutundurmanın Önemi Üreticilerle tüketiciler arasındaki fiziksel mesafenin artışı Nüfus artışı sonucu tüketici sayısı..
15 Haz Sosyokültürel Etkenler ve Reklam İlişkisi
360 Dijital RekClick 0 26
Sosyokültürel Etkenler ve Reklam İlişkisi Sosyokültürel etkenler tüketici davranışları üzerinde oldukça etkilidir. Sosyokültürel etkenleri şu şekilde ..
10 Haz Reklam Mesaj Araştırması
360 Dijital RekClick 0 48
Mesaj Stratejisinin BelirlenmesiMesaj stratejisiyle yaratıcı ekibe reklam mesajının oluşturulması için yol gösterecek, yaratıcı stratejinin ne olacağı..
05 Haz Reklam Medya Araştırması
360 Dijital RekClick 0 30
Reklam Medya Araştırması Medya Mesajlarının Özellikleri Medya mesajlarının tamamının bilgi, eğlence ve ticari yönden birbiriyle benzer özellik..
23 May Reklam Etkinliğinin Ölçümlenmesi
360 Dijital RekClick 0 20
REKLAM ETKİNLİĞİNİN ÖLÇÜMLENMESİTemel KavramlarErişim (Reach): Belirli bir süre içinde, reklamın gösterildiği iletişim aracını veya reklam yayın progr..
15 May Reklamcılıkta Stratejik Araştırma – Hedef Kitle
360 Dijital RekClick 0 28
REKLAMCILIKTA STRATEJİK ARAŞTIRMA – HEDEF KİTLE Hedef Kitle Ne Anlama Gelir? Hedef kitleyi; mesajın ulaştırılmak istendiği kişi, grup ya da kitle olar..
09 May P.O.P. ve Shopper Marketing Kavramları
360 Dijital RekClick 0 30
P.O.P. ve Shopper Marketing KavramlarıYazımıza perakendenin Sherlock Holmes'u olarak tanınan Paco Underhill ve ekibinin yazdığı “Neden Satın Alırız?” ..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 12 (1 Sayfa)